У Нововолинську зупинився новий міський годинник вартістю 85 тисяч гривень

0
-8
У Нововолинську зупинився новий міський годинник вартістю 85 тисяч гривень
Головний годинник Нововолинська, вартістю 85 тисяч гривень, зупинився невдовзі після помпезного відкриття.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Нагадаємо, 24 листопада у Нововолинську на Бульварі Шевченка, в центрі стометрівки встановили двосторонній декоративний годинник. На закупівлю та встановлення з міського бюджету було виділено 85 тисяч гривень.

Його навіть не встигли прийняти в експлуатацію. В той час, коли мешканці міста іронізують над мером Віктором Сапожніковим за недоцільне використання бюджетних коштів — тривають випробування та налаштування нововолинського “бігбена”, каже куратор проекту Володимир Рожелюк.

Триметровий механічний годинник зі стрілками виготовили у Харкові, а оздоблення виконало місцеве підприємство, яке виграло тендер у системі Прозоро. Ідея встановити годинник належала міському голові Нововолинська Віктору Сапожнікову.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні