У Мінську домовилися про обмін полоненими, - прес-служба Кучми

0
6
У Мінську домовилися про обмін полоненими, - прес-служба Кучми
На переговорах у Мінську сторони конфлікту на Донбасі домовились про формат обміну полоненими. Про це повідомила у Facebook речниця представника Києва на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер, - пише УНІАН.

"Тристороння контактна група за участі представників ОРДЛО підтвердили готовність сторін виконати обмін утримуваними особами на засадах вже затверджених списків", - написала вона.

За словами Оліфер, сторони також домовились "у найстисліші терміни" узгодити процедуру і дату обміну, виходячи з прагнення виконати цей обмін до новорічних та різдвяних свят.

Крім того, за її словами, на засіданні безпекової підгрупи в Мінську українська сторона звернула увагу на поведінку спостерігача СММ ОБСЄ, який дружньо вітався і спілкувався з бойовиком ОРЛО.

"Таку поведінку ми вважаємо неприйнятною, так само, як і посмішки представників ОРЛО, якими супроводжувався процес передачі тіл загиблих бійців", - наголосила речниця.

Раніше лідер руху «Український вибір - право народу» Віктор Медведчук, який є одним із представників у робочій підгрупі з гуманітарних питань ТКГ з врегулювання ситуації на Донбасі, заявив, що українська сторона налаштована до різдвяних і новорічних свят здійснити перший етап обміну полоненими за формулою "306 на 74".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні