У центрі Луцька працює салон еротичного масажу, - ЗМІ

18
3
У центрі Луцька працює салон еротичного масажу, - ЗМІ
Вже близько трьох місяців у самісінькому центрі Луцька під боком правоохоронців працює салон інтимного масажу.

Спину в закладі обіцяють розслабити цілодобово, а сам заклад діє під вивіскою спа-салону ЮНОНА, - пише інформаційне агентство "Волинські новини" із посиланням на сюжет ТРК «Аверс».

«Зануритися у світ релаксу та забуття, виплеснути сексуальну енергію та отримати максимум задоволення - тепер таку послугу пропонують і в Луцьку. Листівки з пропозицією насолодитися масажем у виконанні звабливих та напівоголених дівчат роздають просто на вулицях в обласному центрі. Але відшукати заклад непросто, бо з фасаду це звичайний магазин» - йдеться у сюжеті телеканалу.

Аби дізнатися, що насправді відбувається за дверима салонів еротичного масажу, журналістка спробувала під прикриттям влаштуватися туди на роботу.

Ані резюме, ані медичної книжки, ані досвіду – для працевлаштування не потрібно. Головне - це молодий вік, приємна зовнішність та бажання працювати. При спілкування телефоном у закладі надають мінімум інформації та наполягають на особистій зустрічі. Та обіцяють, що мінімальна зарплатня від 10 тисяч гривень, а гроші виплачуватимуть після кожної зміни.
Салон знаходиться у самому центрі Луцька - на вулиці Лесі Українки
Салон знаходиться у самому центрі Луцька - на вулиці Лесі Українки

До слова, адміністратора нічого, окрім місця проживання дівчини, яка намагалася влаштуватися на роботу, не цікавило. Забігаючи наперед зазначимо, що працюють там молоді дівчата зі Львова, Дніпра, Харкова та інших міст України. Але що змушує їх їхати до Луцька та влаштовуватись на роботу масажистками, залишається під питанням.

«На сайті салону - фотографії напівоголених дівчат з прихованими обличчями, прейскурант, відгуки відвідувачів та чималий вибір інтимних масажів. Однак інформація про деякі види релаксу змушує сумніватися у тому, що заклад надає послуги суто масажного характеру», - зазначається у сюжеті.

Журналістку, яка вирішила на місці перевірити заклад, всім премудростям професії обіцяють навчити за три дні. За легендою, дівчина немісцева, закінчує університет та шукає роботу, аби мати змогу платити за квартиру.

Зауважимо, біля салону того дня стояв дорогий автомобіль, як згодом виявилося - власника того самого салону. При вході у заклад журналістку, яка працювала під прикриттям, зустріла дівчина-адміністратор.

Всередині салону - великі двоспальні ліжка, свічки, дзеркала та душові кімнати. Вже у закладі кореспондент переодягається у робочий одяг: нижня білизна, панчохи, халат та туфлі на шпильках.

Перший день - навчання. Дівчина, роблячи класичний масаж одній із працівниць салону, в процесі допитується про особливості професії. Бувала «масажистка» розповідає, що протягом ночі може бути 7-8 масажів. Та додає, що Луцьк ще не дуже розкручений. А на запитання, чи покажуть новій працівниці якісь еротичні методи, відповідає, що та розбереться сама в процесі роботи.

Вибір дівчини, яка робитиме масаж, відбувається клієнтами у кращих традиціях справжніх борделів. Роздягнені дівчата виходять до клієнта, той вибирає собі до вподоби одну, двох, а то навіть і трьох. Далі вони усамітнюються з гостем на кілька годин.

«Що відбувається у кімнаті зі свічками та величезним ліжком знають хіба ті, хто там буває. То чи існує різниця між салоном еротичного масажу та будинком розпусти? І чи можна відкрити такий цілодобовий бізнес без відома правоохоронців?» - задаються запитанням журналісти.

А сертифікат на еротичний масаж, який придбали журналісти телекомпанії «Аверс», вони передали керівнику СБУ Волині Юрію Фелонюку. Той зауважив, що боротьбою з проституцією та сутенерством Служба безпеки не займається, однак пообіцяв, що передасть інформацію поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там хоч когось заставляють працювати ? Всі задоволені , та журналістка хоч на хліб собі заробить ))
Відповісти
Реклама оплачена?
Відповісти
Класну Ви їм рекламу зробили, думаю тепер уних відвідувачів буде більше))
Відповісти
Заклад не надає там інтим послу
Я часто там буваю чюдовий масаж там роблять красунні
Хоча масаж робиться голими грудьми
І руками але секс послуг там нема 100%
Нема нічого поганого що відкрили
Молодці
Відповісти
Чюдове місце
Відповісти
Дуже гарне місце
Часто відвідую інтим послуг там нема
Суперове місце РАЙ для нормальних мужиків
Відповісти
Кому вони заважають? Є люди, які ніколи не пізнають що таке секс, через свої фізичні вади. Може є якась вродлива дівчина, яка ляже з ДЦПшником чи безногим без проплати?
Відповісти
Заклад- бордель і власник збоченець!
Відповісти
Та не хвилюйтеся Ви так. Сходіть в салон - розслабтеся ;)
Відповісти
Крик в польському борделі: "Пані Зося ! пані Зося ! - не дайте пану кінчити - пан дав фальшивий злотий !"..
Відповісти
не здивуюсь,якщо завтра салон замість
Відповісти
Саме з цього салону, почнеться нова епоха для Луцька. Приймуть закон про проституцію і будинки розпусти і цей салон буде процвітати.
Досить вже жити совковими стереотипами. Більше дівчат красивих і класних!
Відповісти
Вам не всерівно,бойтесь за своіх чоловіків?
Відповісти
журналістка - тупа феміністка,в якій давно небуло нічого окрім жаби в горлі
Відповісти
Юнона, молодці! Мої гроші, де хочу там і витрачаю
Відповісти
Аболдене місце був там 17 разів пробував з 10 дівчатами масаж класний сексу там нема 100%
Власнику Респект
Відповісти
Не раз неадекватів чи дивних віз туди..
Поліція кришує може, якщо ні то чого облави ще досі не було???
Відповісти
Власник Андрій, озабочєний мудак.. який приймав на роботу тіпа в салон краси чужих дружин, закривав двері салону на співбесіді, і домагався до цих дівчат з надією переспати..
Давно спалити або закрити такий заклад
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні