Очільник волинської «швидкої» звільняється

7
-1
Очільник волинської «швидкої» звільняється
Керівник Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олег Куц написав заяву на звільнення.

Про це на засіданні комісії постійної комісії з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства у вівторок, 28 листопада повідомила заступник керуючого-начальник відділу з питань управління об'єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності Мирослава Якимчук, - повідомляє прес-служба Волинської облради.

Вона запропонувала комісії визначитися стосовно кандидатури, яка виконуватиме обов'язки керівника закладу з 8 грудня цього року. Пізніше головного лікаря також оберуть на конкурсі.

Секретар комісії Олег Бегаль припустив, що на керівника обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф чинили політичний тиск. Тим часом, начальник управління охорони здоров'я ОДА Ігор Ващенюк заявив, що йому нічого не відомо про мотивації звільнення пана Куца.

Депутати Володимир Кучер та Людмила Тимощук зауважили, що заява на звільнення - особисте рішення Куца.

Порадившись, члени комісії рекомендували звільнити Олега Куца з посади, а виконувати обов'язки головного лікаря закладу - доручити заступнику з медичної частини Валентині Ревусі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за зорепад звільнень головних лікарів у цьому місяці? Кому і для чого це потрібно?
Відповісти
УКРОП заволодіває адмінресурсом паред виборами
Відповісти
Куц витрачав кошти на гаджети і всілякі інновації типу відеореєстраторів які купував у свого сина за завищеними цінами!!!! А шоферів дибав, щоб їздили на літній гумі обережно бо зимову не закуповував. Шофери швидких області святкують звільнення і надіються на зміни на краще!!!!!
Відповісти
Звичайно будуть святкувати - завдяки реєстраторам тп ДжПС трекерам стало неможливо ""крутити" спідометри і одразу ж пересохли ріки солярки. А гума- є
Відповісти
Ріки соляри зараз течуть тільки в механіків,на із автомобілі GPS нема.Що Куц про це не знав?
Відповісти
Слідуючим на звільнення напевно буде головний механік Семич, оскільки призначений Куцом зі всіма порушеннями.
Відповісти
Та не звільнення потрібно підписувати,а копати далі,там ОХ скільки можна цікавого відкрити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні