Новопризначеного директора ДБР вже хочуть люструвати

2
0
Новопризначеного директора ДБР вже хочуть люструвати
Міністерство юстиції звернулося до Адміністрації Президента про проведення люстраційної перевірки щодо директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Про це повідомила директор департаменту з питань люстрації Мін'юсту Анастасія Задорожна на своїй сторінці у Facebook ввечері у вівторок, 28 листопада.

«Інформуємо громадськість про те, що Мін'юст звернувся до Адміністрації Президента про проведення люстраційної перевірки щодо нового директора ДБР Труби Р.М., оскільки він таку перевірку не проходив», – написала вона.

Також Задорожна опублікувала фотокопії цього звернення.

16 листопада конкурсна комісія директором ДБР обрала Романа Трубу, який у 1997-2015 роках працював у прокуратурі. Його першим заступником обрали Ольгу Варченко.

Зазначимо, що Роман Труба, будучи прокурором Пустомитівського району Львівської області, у 2013 році клопотав про відкриття кримінальної справи щодо євромайданівців. Від так, він мав би бути люстрованим, згідно з законом «Про очищення влади», однак уникнув цього, самостійно звільнившись із посади держслужбовця в 2015 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це все дурниці - кого треба то й поставлять.. пособачаться трохи...Питання - чи правда що Україна зобовязалась прийняти в 2018 році 20 000 чорних (біженців) з Германії????????? І що з цього приводу кажуть нацики, ПСи та нацкорпус??
Відповісти
Нічого вони не зроблять) кого треба ,того і поставлять))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні