«Правий сектор» у Луцьку відхрестився від розгону «ностальгічного шабашу»

5
7
«Правий сектор» у Луцьку відхрестився від розгону «ностальгічного шабашу»
Керівник третьої резервної сотні ДУК Правого сектору Волині на псевдо «Тихий» заявив, що представники його організації не брали участі у блокуванні показу радянського фільму про луцьких льотчиків «Право на крила».

Про це він розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, у суботу, 25 листопада, у Луцьку зірвали показ документального фільму «Право на крила», знятого у 1970 році. Фільм розповідає про льотчиків авіаційного полку, який дислокувався на Луцькому аеродромі. Представники націоналістичних організацій прийшли на показ фільму і добилися, аби кіно не показували.

Активісти заявляли, що такий фільм недопустимо показувати у День пам’яті жертв голодоморів. Дехто з активістів заявляв, що представляє «Правий сектор».

Натомість Керівник третьої резервної сотні Добровольчого українського корпусу Правого сектору Волині, який називає себе «Михайло на псевдо «Тихий» запевняє, що представники «Правого сектору» участі у заході не брали. Мовляв, якщо хтось і представився членом «Правого сектору», то він – самозванець.

Також на сторінці третьої резервної сотні Добровольчого українського корпусу Правого сектору Волині оприлюднили емоційну заяву з цього приводу.

«Повідомляємо офіційно, що представників Національно Визвольного Руху «Правий Сектор» у даному приміщені присутніх не було!!!!!!!!! Перед тим, як наступний раз опубліковувати свої не удосконалені статті, краще проконсультуйтеся у керівника НВР «ПС» про склад та представників, та їх присутність у масовий зборах!» - йдеться у заяві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чекаємо заходів від "Правого сектора" стосовно самозванців.
Відповісти
Навіть правосекам хватило розуму хернею не займатись.. але ж якісь клоуни те шоу зробили..
Відповісти
У нас тільки "Національний корпус" та "Свобода" фігнею страдають.
Відповісти
Хоч одні є нормальні. Тепер тих самозванців нехай поліція потягає, все ж зафіксовано на камери.
Відповісти
та ти шо смішний-веселий? хто їх тягати буде... такі дяченки-федики там все на верхах мають підв'язане. позорять і націоналістів, і батьківщину УПА, і місто. щоб москалі з сєпарами трубили, що в нас у почоті фашисти. а ті дурні й тіштимуться цьому - хоч хтось їх піарить. і Левчук той окрема мова - теж позорище, вдає з себе щось.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні