Як у Луцьку запалював гурт «Скай»

0
1
Як у Луцьку запалював гурт «Скай»
Відомий гурт "Скай" "подарував світло" лучанам на рок-тусовці.

Захід відбувся у Волинському обласному муздрамтеатрі у понеділок, 27 листопада. Варто відзначити, що безкоштовно концерт змогли відвідати атовці, родини загиблих на сході та сім’ї учасників Майдану, - пише VIP.

До слова, обласний центр Волині став завершальним містом, де побували хлопці в рамках всеукраїнського туру, присвяченого 15-річчю існування «Скай».

Перед початком концерту територію поблизу сцени «окупував» чоловік із прапором, якого радо зустрів соліст гурту Олег Собчук.

«Володя, скільки концертів поспіль ми вже з тобою зустрічаємося? Уявіть собі, цей хлопець був на кожному із 20-ти концертів туру», - почав свій виступ Олег.

Пізніше ж фронтмент «Скай» неодноразово звертався до дивного, на перший погляд, чоловіка. Згодом стало зрозуміло, що Володимир – справжній фанат гурту, бо всі композиції артистів чоловік знає напам’ять, а інколи співав пісні голосніше, ніж артист на сцені.

Впродовж концерту прозвучали відомі – «Best друг», «Дай мені любов», «Подаруй світло», «Ідеальна», «Тебе це може вбити», «Зникаю». Потішили лучан справжнім пісенним дарунком: вірші української поетеси та співачки Олени Журливої музиканти гурту поклали на музику, а відтак глядачі почули зворушливу композицію «Не треба слів».

Хочеться відначити, що музиканти намагалися розбавляти лірику драйвовими піснями, і з кожною композицією запрошували фанів відриватися. Вже після третьої пісні біля сцени зібралося чимало лучан, які просто вистрибували на сцену, а Собчук же влаштував такий собі «флешмоб», співаючи практично із кожним глядачем із першого ряду, та створив чудовий дует із маленьким поціновувачем творчості гурту.

До слова, впродовж всього концерту в артистів були технічні проблеми, а відтак Олег відзначив, що вечір від самого початку був причетним на успіх.

«Ви знаєте, в кожному турі ми визначаємо найкращий співочий зал України. Здається, ви претендуєте на це звання», - відзначив луцьку публіку фронтмен гурту.

Текст Анастасія КАЧИНА
Фото автора


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні