«Люди в тупику», - голова незалежної профспілки гірників про акцію протесту

0
16
«Люди в тупику», - голова незалежної профспілки гірників про акцію протесту
Голова незалежної профспілки гірників Михайло Волинець розповів про акцію протесту нововолинських шахтарів, які вимагають погашення заборгованості по зарплаті.

Про це йдеться у сюжеті "12 каналу".

Гірники перебувають на глибині 470 метрів, на відстані півтора кілометри від шахтного стовбуру.

"На цій шахті більше 15 мільйонів заборгованості по заробітній платі. Ще навіть у липні місяці працівникам промислової групи не в повному обсязі виплачено заробітну плату, тобто це одинокі матері, переважно, які мають дуже низьку зарплату. Якась повна безвихідь. Міністр - у відпустці, генеральний директор - у відпустці, і поки що люди в тупику", - каже голова незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

Раніше повідомлялось, що на початку жовтня цього року працівники “Бужанської” та шахти номер 9 “Нововолинська” держпідприємства “Волиньвугілля” відмовлялися спускатися під землю, вимагаючи виплати заробітної плати за липень і серпень. Також вони перекривали трасу міжнародного значення Київ-Ковель-Ягодин. Загалом на роботу не вийшли 1600 гірників.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні