--> Луцький будинок-рекордсмен у небезпеці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький будинок-рекордсмен у небезпеці

1
4
Луцький будинок-рекордсмен у небезпеці
Мешканці будинку №19, що на проспекті Молоді б'ють на сполох. Шпарина, яка з'явилась на стіні ще у 2005 році, загрожує безпеці цілого дому.

Про це у своєму сюжеті повідомляє 12 канал.

Ще 2005-го працівники департаменту ЖКГ спостерігають за технічним станом споруди, встановивши так звані "маячки" — гіпсові наліпки. Мешканці кажуть, що зростання — незначне, але воно все-таки є. Переконані: причина у несправній трубі, яка прокладена прямо під будинком.

Шпарини йдуть вглиб стіни. Через це вже руйнується стеля однієї з квартир на другому поверсі. Та це не єдина проблема, з якою зіткнулись мешканці.

Будинок неодноразово оглядала комісія. За її висновками, шпарина не прогресує. Тому і причин, за словами чиновників, для хвилювання немає.

Під час останнього засідання комісії з питань житлово-комунального господарства мешканці будинку знову заговорили про цю проблему. Як результат — через два тижні територію вкотре огляне комісія. Містяни сподіваються, що влада таки вживатиме необхідні заходи, адже йдеться про безпеку мешканців цілого дому.

Більше - у сюжеті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будинок завалиться, особливо якщо нерадиві мешканці і далі будуть йлого затоплювати. І економити на укріпленні будинку. Натомість раджу бути неспішними та обачними.
Хто зрозумів життя той не поспішає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні