Номерні знаки та бурштин - що виявили поліцейські у луцькому наркопритоні

0
21
Номерні знаки та бурштин - що виявили поліцейські у луцькому наркопритоні
Луцькі патрульні виявили «сховок» наркотичних речовин та інших підозрілих речей.

Про це повідомляє прес-служба відомства в ФБ.

У ніч на 26 листопада патрульні прибули на виклик на вулицю Озерецьку. Тут, за словами заявниці, чоловік, якому вона здає помешкання, влаштував безлад і не відчиняє їй двері.

На місці події інспектори побачили справжній "наркопритон". Тут були і присторої для куріння наркотичних речовин, і залишки речовин, схожих на канабіс, і номерні знаки до автомобілів, і каміння, схоже на бурштин, балаклави та радіостанції, - навколо справді панував безлад.

«Було помітно, що в цьому помешканні, можливо, варили наркотичні речовини, адже виявили підозрілі посудини, навіть з написами», - розповів інспектор Патрульної поліції Луцька Тарас.

Усередині перебували 34-річний чоловік, якому здають помешкання, та його 18-річна дівчина (обоє з інших областей). У громадянина також виявили 2 пакетики з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну, сам він мав ознаки сп’яніння.

Даних осіб затримали та викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні