У Луцьку п'янющі батьки прийшли в бар з немовлям у колясці

3
-2
У Луцьку п'янющі батьки прийшли в бар з немовлям у колясці
У Луцьку п'яне молоде подружжя прийшло у бар з роздягнутим немовлям.

Про це написала Віта Васильчук на сторінці "Волинь" у Фейсбуці.

Інцидент з молодим подружжям трапився ввечері у суботу, 25 листопада.

За словами Васильчук, молода жінка з коляскою, де дитині кілька місяців, та чоловіком відразу привернули до себе увагу тим, що обоє були в нетверезому стані і через щось сперечались. Потім разом з коляскою зайшли до бару.

"Через якийсь час вийшовши з кафе дитина почала плакати,і я як в першу чергу жінка, мама підійшла до тієі матері і сказала щоб та везла дитину додому,бо на вулиці холодно і ручки в дитини були повністю відкриті. На що вона мені відповіла:"В нас росте мужик,хай привикає", - пише жінка.

Коли люди почали давати їй знов зауваження, молода матір покурила і тримаючись за коляску ледь пішла тому, що на ногах стояти сама не могла.

"Я розумію,що всі люди мають право на відпочинок, на якісь зустрічі з друзями,але не не потрібно возити за собою дитину по барах в вечірній час,коли дитина вже має спати,або залишайте з бабусями чи дідусями", - зауважує Васильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не у фейсбук писати а у поліцію тре дзвонити, це загроза життю дитини.
Відповісти
дідо гарячий зі своїми висновками, як шкірка на пенісі. У нього, мабуть, за дітьми (якщо є такі), дивились два діди і дві баби. Є молоді пари, у яких нікому побавитись з дітьми. А хочеться кудись вийти. Молодість проходить швидко, її забирають діти, які виростають і не завжди вдячні за це. А випили... Ну й що? Не в баюрі ж валялись. Хапнули зайвого з радості.
Відповісти
можна дитину у сиротинець здати на час ремонту чи гулянки..?... ювенальна служба повинна перевірити цю сімю алкашів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні