--> У Луцьку відкрили майданчик для вигулу собак за 75 тисяч гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку відкрили майданчик для вигулу собак за 75 тисяч гривень

12
6
У Луцьку відкрили майданчик для вигулу собак за 75 тисяч гривень
У Луцьку в Парку Героїв Майдану і Небесного Легіону, що на вулиці Кравчука відкрили перший облагороджений майданчик для вигулу собак.

Відкриття майданчика відбулось у суботу, 25-го листопада, - пише ВІП.

Ініціаторами створення комфортних умов для вигулу собак були власники чотирилапих. Проект небайдужих лучан переміг у конкурсі міських ініціатив. На створення такого майданчику вдалося отримати 50 тисяч з бюджету міста. Ще 25 тисяч люди зібрали самостійно.

На урочисте відкриття завітали не лише власники чотирилапих, а й диреторка КП «Ласка» Богдана Новарчук та заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук.

«Нарешті ми реалізували ідею майданчика для вигулу. Хочу подякувати Омельчуку Сергію, який розповів про конкурс громадських ініціатив, Андрію Сіруку, який допомагав і брав активну участь у створенні майданчика, та й усім друзям, власникам собак, адже якби не усі ці люди – нічого б не було. Сьогодні на відкритті присутні ті, хто щиро вболівав за цю ідею. Я радію разом з вами і дуже хочу нарешті перерізати червону стрічку», - зазначила ініціаторка проекту, лучанка Анна Курнєва.

«Дуже задоволений, що нарешті ми це зробили, тепер ми стали ближчими до європейських міст. Будемо вигулювати собак, як у Європі», - зазначив Директор агентства інтернет-маркетингу ARTEFACT.St Андрій Сірук.

Задоволені відкриттям не лише господарі собак, а й самі чотирилапі. Після урочистого перерізання стрічки тваринки можуть гуляти з комфортом, а головне - не заважати іншим відпочивальникам в парку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Один майданчик це добре, але все місто і всі двори не охопили. На проспекті волі в алеї троянд, одній ''троянди'' від собак. І головне тут ніхто не бачить, що робиться в центрі міста, де виходять молоді мами з дітками і візочками. А в дворі на проспекті волі, 33 на дитячій майданчик, де є одна лиш спускалка для дітей виводять собак зі всіх будинків, що поруч. Просимо звернути увагу ....
Відповісти
А хто мав охопити? Це люди самі всього добилися! А наші можновладці хіба тільки на готовеньке можуть прийти попіаритись(((
Відповісти
його через місяць розбомблять (хороші лучани) лавки в парку ствльки важили...
Відповісти
Хай тільки попробують, то під себе ходитимуть ті хто завдасть шкоди!!
Відповісти
Шок і сором . Сором за місто в якому жив. "У Луцьку в Парку Героїв Майдану і Небесного Легіону відкрили перший облагороджений майданчик для вигулу собак" . Та перейменуйте той парк!!!! Деградація поняття про добро і зло .
Відповісти
Парк перейменували набагато пізніше чим виділили ділянку для вигуку собак!
Відповісти
Ні совісті, ні співчуття, ні здорового глузду у тих людей, які відкрили майданчик для вигулу собак у такому парку.
Відповісти
Собаки й тi ceруть на тих «героiв»...
Відповісти
краще б срали по дворах? яка різниця як парк називається? якби не те місце то не мали б ніякого ...
Відповісти
то хай "сруть" у вас в квартирі, в чому проблема? Ваша собака - хай у вас і ... Навіщо майданчик, в Европі скрізь вони є? Ні, а ле скрізь - собаки на обліку, певні породи можливо утримувати тільки після підготовки, та ще і слідкувати за вами будуть.... Інакше - штрафануть за утримання "бульки" без проходження спецкурсу - на таку суму грошей, що квартиру продасте... майданчик бля....
Відповісти
Шо ти мелеш?люди щось роблять а ти сидиш тупо сереш в кометах.боти ви галімі.усі породисті собаки мають прививок і документів більше чим дечкі контенгенти.я чесно в шоці алкашня різна біля кожного бару вас харить менше напевно чим собаки.....
Відповісти
Невже Луцьк почав розвиватись?))) Приємно дивує)) так тримати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні