Донька сепаратиста Корнета навчається у харківському виші, - ЗМІ

3
3
Донька сепаратиста Корнета навчається у харківському виші, - ЗМІ
Дочка глави "МВС ЛНР" Марина Корнет навчається на прокурора в Харківської юракадемії ім. Ярослава Мудрого. Як повідомляє газета «Вести», однокурсники дівчини розповіли, що вона любить задаровувати залицяльників дорогими презентами. Наприклад, годинником за $10 тис, - пише УНІАН.

«Поки ватажки «ЛНР» Ігор Плотницький і Ігор Корнет ділять владу у Луганську, звинувачуючи один одного в роботі на "укропів", старша дочка одного з бандитів спокійнісінько навчається в Харкові на прокурора», – підкреслює видання.

"Поки її батя Плотву (Ігоря Плотницького. - Ред.) по підвалах ганяє, його дочка навчається у нас в універі. Грошей у неї як бруду. Одному з женихів годинник за 10 тисяч "зелених" подарувала. Спочатку жила у 7-му гуртожитку на п'ятому поверсі, в кімнаті 505. А тепер квартиру в центрі Харкова за 20 тисяч знімає", – розповів "Вістям" студент вишу.

Згідно з даними зі сторінки Марини в соцмережах, у 2013 році вона навчалася в США. Вона пише, що частенько буває в рідному Луганську. А у виші вона вчиться на одні четвірки, тому отримує стипендію.

У сервісі анонімних питань у доньки бандита запитують, чому її "тягне тільки на неруських". Це питання вона залишила без відповіді.

На її сторінках багато фото з відпочинку, - наприклад, в цьому році дівчина відпочивала в Туреччині.

"Про політику вона взагалі ні разу нічого не говорила. Зайнята тільки собою і своєю зовнішністю", - кажуть однокурсники дівчини.

«Судячи з фото Ігоря Корнета у соцмережах, у нього є ще двоє дітей. Ксенія, якій 12 років, і хлопчик Кирило, на вигляд йому близько 4-5 років. Зараз вони знаходяться в російському місті Самара», – повідомляє газета.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава великому Шоколадному голубу
Відповісти
В нас не краііна, а пристанище різного моттлоху
Відповісти
Мені соромно за себе,за нас всіх ,за Україну- так нас ще ніхто не принижував.Ми змішані з лайном,лайно і ковтаєм...Прости Боже нас.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні