У Нововолинську після інтернет-скандалу встановили ліхтарі

0
-6
У Нововолинську після інтернет-скандалу встановили ліхтарі
Після численних скарг жителів Нововолинська, які нарікали на темну алею на мікрорайоні Шахтарському, комунальники виправили ситуацію.

Про це пише "Буг".

На алеї на мікрорайоні Шахтарському, що веде від собору вниз до міського озера електротехніки виробничого комунального господарства встановили ліхтарі.

Зазначимо, жителі району неодноразово скаржилися, що на вулиці надто темно, освітлення недостатнє. Ліхтарі світилися лише з однієї сторони, й то де людей ходить менше. Вийти ввечері до магазину навіть страшно, – казали місцеві.

Разом тим, після відкриття Свято-Духівського храму, його почали освітлювати зі всіх сторін прожекторами. Також місце освічували ліхтарі навколо. А ось на алейці ледь горіло два, й то з періодичним виключенням.

Жителі нарікали: “Мабуть таким чином вирішили зекономити. Але нашим дітям, які навчаються в школі в другу зміну, додому доводиться йти по темряві”.

Після невдоволень мешканців району комунальники на алеї встановили ліхтарі. Відтепер по алейці можна ходити без ліхтарика.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні