--> У Полтаві жорстко побили суддю, яка пішла проти режиму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Полтаві жорстко побили суддю, яка пішла проти режиму

3
-5
У Полтаві жорстко побили суддю, яка пішла проти режиму
Суддя Октябрського районного суду міста Полтави Лариса Гольник заявила, що на неї скоєно напад. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, - пише УНІАН.

"Щойно на мене напали. Я біля вічного вогню. На допомогу", - написала вона.

У дописі Гольник розмістила фото, на якому видно, що у неї розбита голова.

Як повідомляє місцеве видання «Полтавщина», орієнтовно о 17:15 вона повідомила в поліцію про напад, на місце інциденту виїхала слідчо-оперативна група.

"Я переходила біля Вічного вогню. Йшла з Ігорем Гавриленко. Двоє чоловіків на велосипедах, з гумовими кийками, під'їхали до нас і почали бити: мене по голові, по тулубу. У мене з рани на голові пішла кров. Нападники залишили на місці велосипеди і зникли. У них були закриті особи, які були в темному одязі. Півгодини чекаємо поліцію", - розповіла вона.

Раніше Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про внесення припису голові Вищої ради правосуддя Ігорю Бенедисюку стосовно голови Октябрського райсуду Полтави Олександра Струкова.

«НАЗК встановило, що голова Октябрського райсуду Полтави Олександр Струков порушив вимоги частини третьої статті 53 закону «Про запобігання корупції», що полягало в підданні судді цього суду Лариси Гольник негативним заходам впливу у зв’язку з повідомленням нею про порушення вимог закону іншою особою», - поінформували в антикорупційному відомстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В цій "дірявій" краііні законним шляхом щось змінити неможливо,тільки силовим методом,тому що корупційна гідра не перед чим не зупиниться...!
Відповісти
Країну врятують масові розстріли!
Відповісти
А суддя о 17 год. 15 хв. не на роботі повинна була бути?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні