У луцькому садочку заперечили, що вихователь шарпала дитину

9
1
У луцькому садочку заперечили, що вихователь шарпала дитину
У луцькому садочку №41 запевняють, що ніхто з вихователів дитину не шарпав.

Про це в коментарі Волинь24 розповіла завідуюча ДНЗ Лариса Мінаєва.

Зауважимо, 21 листопада лучанка Вікторія Врублевська написала у соцмережі Фейсбук про те, що нібито вихователька садочка №41 шарпала дитину.

«21.11.2017 в 11.15 стала свідком, як біля головного входу вихователька зашкібари тіпла дитинку ,бо він не слухався», - написала жінка.

Натомість в садочку запевняють, що трапилось непорозуміння.

«Вихователь нагнулась над дитиною, щоб поправити капюшон, а перехожій здалось, що дитину шарпають. Як може людина за 200-300 метрів з-за паркану побачити, що насправді робить вихователь чи няня, яка нагнулась над дитиною? Якщо така небайдужа лучанка, чому вона відразу не зайшла і не зробила зауваження, чи не зайшла до завідуючої?» - обурилась керівник садка Лариса Мінаєва.

Жінка розповіла, що особисто не бачила інциденту, але опитала вихователів після того, як прочитала про випадок в інтернеті.

«Я в своїх вихователях впевнена на 100% - такого не було однозначно. У нас дуже хороші вихователі і їх помічники», - додала посадовиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В 41 садку просто чудові вихователі. У мене туди ходять 2 діток. Вони дуже люблять своїх вихователів.це була просто провокація
Відповісти
Зір у жіночки нормальний нервовим і неурівноваженим людям не місце серед дітей !!!
Відповісти
проходила теж мимо садка під час прогулянки дітей, буквально пару хвилин після інциденту. там не 200, а 20 м від паркану. І немає сенсу робити наклеп)))) проведіть краще профілактичну бесіду або видайте магне в6 вихователям.
Відповісти
РУКА РУКУ МИЄ
Відповісти
За скільки часу можна достати телефон і зробити фото,а поправити шапку 5секунд!
Відповісти
не хваліть своїх вихователів всі вони одним ликом мазані.
Відповісти
шановна завідувач! Ви тільки берете хабарі, а за своїми вихователями зовсім не дивитеся.
Відповісти
завідувач Мінаєва, скажіть скільки потрібно заплатити ,щоб попасти до вас в садок. Чомусь в 30-й сапдок я влашщтувала дитину без усіляких проблем.
Відповісти
совісті немає зовсім пять дітей виводить вихователь на прогулянку і тих трясе,напевно потрібно звернутися в управління освіти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні