Луцьку синагогу повернули у державну власність

2
7
Луцьку синагогу повернули у державну власність


За втручання органів прокуратури Волині частину приміщення пам’ятки архітектури національного значення у Луцьку передано Державному історико-культурному заповіднику.

На виконання рішення Господарського суду Волинської області, яким задоволено позов Луцької місцевої прокуратури, підприємець звільнив приміщення площею майже 195 кв. м. й вартістю понад 1 мільйон 466 тисяч гривень – частину будівлі пам’ятки архітектури національного значення "Синагога", що на вулиці Данила Галицького у Луцьку.
у
Прокурори з'ясували, що користувач пам’ятки, Волинська організація фізкультурно-спортивного товариства "Динамо", не мав права розпоряджатися майном та передавати його в оренду підприємцю, відтак на виконання рішення суду приміщення за актом приймання-передачі передано адміністрації Державного історико-культурного заповідника "Старий Луцьк".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі да_наша пабєділа, Лі хаєм
Відповісти
То буде там синагога, чи ні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні