У Ковелі починають встановлювати GPS-навігацію у машрутках

0
8
У Ковелі починають встановлювати GPS-навігацію у машрутках
Ковельська міська рада підписала договір із ТОВ "Дозор Україна", і тепер починають встановлювати GPS-датчики.

Міська влада підписала договір із ТОВ «Дозор Україна», яке виграло тендер виконавця послуг з провадження єдиної міської системи диспетчеризації та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування у місті Ковелі, - повідомляє Район.Ковель.

«На минулому тижні було підписано договір з фірмою «Дозор» і ми вже приступаємо до встановлення тих GPS-датчиків. Були підписані перші договори з перевізниками», – інформував на апаратній нараді у мерії начальник відділу економічного розвитку та торгівлі Михайло Долінський.

«Від радості пригали до потолка?» – іронічно спитав міський голова Олег Кіндер, маючи на увазі перевізників.

«Не все так можна сказати», – відповів Михайло Долінський.

«Там не доїде, там… Ми скільки говорили за той ФОК (фізкультурно-оздоровчий комплекс на вулиці Відродження, – ред.), щоб доїжджали. Вони там наоборот, взяли розвернулися і все. І останній рейс можуть не зробити. А зараз все буде фіксуватися і нікуди вже наліво-направо він не поїде. В часі, по графіку і по тих зобов’язаннях в договорах», – критикував перевізників мер міста.

Михайло Долінський також зазначив, що у його відділі приступили до масштабної перевірки пасажиропотоку.

«Звернулися до депутатів, щоб нам допомогли, до активістів. Ну, щось депутати нам так не дуже… Створена група. Приступили до цієї роботи. Об’єм дуже великий, але маємо це зробити, щоб орієнтуватися, що робити, може щось поміняти з тими маршрутами», – зауважив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні