Газета «Сім’я і дім» змінила власника

9
-5
Газета «Сім’я і дім» змінила власника
Газета “Сім’я і дім” змінила власника: її новим видавцем став Тарас Хотимчук - редактор і видавець газети “Твій вибір”.

За інформацією видання “Волинь24” 22 листопада вийде останній номер газети “Сім’я і дім”. Наступний номер буде “об’єднаним” і вийде під двома логотипами – “Сім’ї і дому” і “Твого вибору”.

Шеф-реактор медіа-холдингу «CID MEDIA GROUP» Ігор Денисевич розповів: “Газета власника не змінила – її юридичною особою і далі залишається “Редакція газети “Сім’я і дім”. Але дійсно відбувається злиття двох газет. Уже номер від 30 листопада вийде під об’єднаною назвою “Твій вибір. Сім’я і дім”.

У коментарі "Волинь24" редактор “Твого вибору” Тарас Хотимчук, підтвердив цю інформацію

"За рішенням двох власників (газети "Сім'я і дім" та "Твій вибір"), відбулося об'єднання двох видань в одне. Тепер буде виходити газета "Твій вибір. Сім'я і дім". Тобто люди, які до кінця року передплатили газету "Сім'я і дім" з наступного номера будуть отримувати об'єднану газету", - розповів він.

Готуватиме газету колектив "Твого вибору".

"Частина колективу "Сім'ї і дім", можливо, перейде до нас. Звичайно, за їхнім бажанням. Зараз тривають переговори", - зауважив Хотимчук.

Окрім того, відтепер і журнал "Сімейний порадник", який до цього випускав колектив газети «Сім’я і дім», видаватиме підприємство "Твій вибір".

Довідково:

Газета «Сім’я і дім» почала виходити у грудні 1996 року і стала основою для появи однойменного медіа-холдингу. До його складу, окрім газети «Сім’я і дім» і журналу «Сімейний порадник» входять радіо «СіД-ФМ», мережа інтернет-видань «Район.in.ua» та інтернет-глянець «Таблоїд Волині». Холдинг належить до групи компаній VolWest Group (голова правління – Віктор Корсак).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
cід банкрот.
Відповісти
От що значить мати грошовитого татуся .
Відповісти
А при чому тут татусь? Ви бачили який колектив зробив Хотимчук? Який об'єм роботи вони роблять! Спробуйте! Легше всього говорити...
Відповісти
Шкода... хороша газета була з живими цікавими матеріалами. А Твій вибір така собі газетьонка. Може для чогось іншого можна використовувати, но читати там нема що.
Відповісти
Хотимчуки - не журналісти. І ніколи ними не були. Батько - "бізнесмен" на ЗМІ, байки якого в жовтій газетці з захопленням читають бабусі волинського і рівненського Полісся, яким далеко за 80. А Тарас показав себе скрізь, але не на журналістській ниві. У цих хлопят нічого немає від журналістики. Журналістом не можна стати, як стають трактористом, волонтером , чи пастухом.
Відповісти
Тарас Хотимчук зробив себе фактично сам, він більше 12 років заснцвав Твійвибір. Зараз вони мають 10 різних видань, в також новинний портал. А зависникі нехай язик собі в дупу запхнуть
Відповісти
Тарас Хотимчук тяжко працював, щоб створити якісні та цікаві видання. Чому цього не бачать критики? І показав себе і на журналістській ниві, і і успішним керівником, навіщо заздрити?
Відповісти
Тримати на плаву зараз газетні видання зможе не кожен а Хотимчуки не тільки створюють нове,але і дають друге дихання непопулярним виданням. Має чувак гроші,чого заздрите?
Відповісти
І правильно! Ще б Райони позакривали!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні