На Волині хочуть видати посібник про те, як військовим захистити свої права

0
-1
На Волині хочуть видати посібник про те, як військовим захистити свої права
На Волині збирають кошти, щоб видати посібник про права військовослужбовців. У ньому розкажуть, що робити атовцям, коли ці права порушують.

Про це написав адвокат Василь Нагорний на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Ми поставили за мету не розказати бійцям про їхні права, як це подано в інших брошурках, а дати напрямок дій, коли ці права порушені. Все взято з практики трирічної боротьби за права бійців", - йдеться у дописі.

Автор розповів, що посібнику будуть дані відповіді на питання: "Що робити?" якщо відносно бійця відкрито кримінальне провадження, якщо його затримано на кордоні, через розшук по кримінальному провадженню, якщо затримують на вулиці; якщо військовослужбовець втратив чи нього викрали видану амуніцію, зброю; якщо командири відмовляються розглядати (приймати) рапорт (на відпустку, демобілізацію); якщо бійця позбавили частини грошового забезпечення; якщо бійцю не видають посвідчення УБД; якщо людину звільнили з роботи під час перебування на службі...

"Якщо Ваші фінансові можливості дають змогу допомогти нам фінансово у виданні цієї брошурки будемо щиро вдячні та вкажемо на її сторінках, що саме ви долучились до видання. Сума може бути будь-якою, на Ваш розсуд. Чим більше коштів ми зберемо - тим більший зможемо видати тираж та допомогти нашим бійцям відстоювати їхні права", - просить про допомогу Нагорний.

Звіт про кошти та про роботу буде публічним в грудні 2017.

Реквізити: р/р 26009055524569 у ВГРУ ПАТ КБ «Приватбанк» у м. Луцьк,. МФО 303440 ЄДРПОУ 41466971
Призначення платежу: благодійна допомога на здійснення статутної діяльності ГО «Княжий Мир».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні