Посадовець з Рівного, який в'їхав у автівку сім'ї з Луцька, знову не з'явився на суд

1
12
Посадовець з Рівного, який в'їхав у автівку сім'ї з Луцька, знову не з'явився на суд
Співробітник відділення Антимонопольного комітету у Рівненській області Віктор Данилюк знову не з’явився на суд.

Про це повідомляє ЧаРівне.

У поясненні зазначив, що в той день, коли сталася ДТП за його участю, вживав спиртовмісні ліки.

Нагадаємо, що аварію спричинив посадовець Антимонопольного комітету 11 жовтня у районі рівненського автовокзалу.

Він, перебуваючи в алкогольному сп’янінні, в’їхав у інше авто, яким керував лучанин Іван Багрич, якого визнали потерпілим у справі.

Данилюк заперечував, що керував автомобілем, розповідаючи, що водієм є його син. Також відмовлявся підписувати адмінпротоколи.

У поясненні, які надав суду, державний службовець розповідає, що перебував з 9 по 11 жовтня у відпустці, що йому у день ДТП начебто подзвонила мати та сказала, що щось сталося з його 5-річним сином.

"На той час, як і на даний момент, у мене є певні ознаки порушення нормального функціонування організму, які виражаються у серцевій аритмії та дистонії, через які я змушений періодично приймати лікарські препарати, які відновлюють роботу серця." - сказав Данилюк.

"Перебуваючи у стані сильного душевного хвилювання через життя та здоров’я своєї дитини у мене підвищалася аритмія серця і тому я прийняв лікарські засоби, - пояснює Віктор Данилюк. - Після нормалізації функцій організму я вирішив скористатися автомобілем для оперативного доставлення ліків для своєї дитини.".

Утім, з огляду на відеодокази, представлені у суді, держслужбовець ані слова не казав про стан сина.

Стосовно скоєного Віктор Данилюк зазначає, що на даний час усвідомлює, що не мав права керувати транспортним засобом після приймання спиртовмісних лікарських засобів та що розкаюється у скоєному вчинку.

Нині він нібито перебуває на лікарняному. Оригінал лікарняного листка обіцяє надати суду після його закриття.

Раніше ДТП на Київській пояснив потерпілий – Іван Багрич. Чоловік зазначає, що не порушував правила дорожнього руху, у суду він просить визнати Віктора Данилюка винним, також додає, що йому потрібне рішення суду для того, щоб надати відповідні висновки у страхову компанію.

Посадовцю АМКУ загрожує штраф на суму 10 200 гривень та позбавлення права керувати транспортними засобами терміном на один рік.

Суддя Наумов оголосить рішення 17 листопада.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В мене колись була знайома, яка дуже часто зловживала алкоголем, а потім ковтала трохи валокордину або тому подібне, і так само свій стан пояснювала, як і цей пєрєц. Скільки він випив спиртовмісних ліків - відро? Але впевнена, що все йому зійде з рук, готова битись об заклад.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні