У Луцьку зроблять пункти обігріву для безхатченків

1
-5
У Луцьку зроблять пункти обігріву для безхатченків
У Луцьку на вулиці Винниченка встановлять стаціонарниий пункт обігріву, щоб запобігти переохолодженню бездомних та інших малозахищених верств населення в обласному центрі.

У Луцькій міській раді відбулася нарада з питань підготовки до встановлення стаціонарних пунктів обігріву, - інформує прес-служба мерії.

Найближчим часом напрацюють проект розпорядження міського голови, яким буде визначено відповідальних виконавців за роботу пунктів обігріву.

Стаціонарний пункт буде розміщено там де і в минулому році, за адресою вул. Винниченка, 39. А розпочне він свою роботу, коли температура повітря знизиться до 15 градусів морозу.

Отримати теплий одяг і харчування бездомні зможуть, як і в минулому році, у приміщенні територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька, що на вулиці Данила Галицького, 18, а також у центрі обліку бездомних Волинського обласного благодійного фонду «Переображення», що знаходиться на вулиці Станіславського, 15-а.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сюди в порвану палатку гройсман запрошує усіх щасливих пенсіонерів. Та віддайте бомжам будинок офіцерів яким якась гнида подавилася і не може ковтнути
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні