«В них совісті нема»,– комунальник про лучан, які закидують контейнери гіллям

6
-12
«В них совісті нема»,– комунальник про лучан, які закидують контейнери гіллям
Директор КП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич каже, що лучани досі не розуміють поняття твердих побутових відходів, тому захаращують смітники різними відходами, які можна утилізувати іншим чином.

Про це йдеться в сюжеті «12 каналу».

«В людей, чесно кажучи, совісті нема. Контейнери призначені для побутового сміття. Люди кидають все, починаючи від гілок, картоплі гнилої, капусти, буряків, яблук і іншого. Там один день той контейнер був закиданий тонною яблук», - розповідає Валерій Кузьмич.

Чоловік додає, що КП «Луцькспецкомунтранс» вивозить сміття щодня, проте об'єм відходів настільки збільшився, що не встигають.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піднімайте ціни на вивіз сміття, ставте більше контейнерів та штрафуйте безграмотних .
Відповісти
А куди ті гілки дівати,палити не можна,а якогось устаткування для переробки в людей немпє!
Відповісти
Замовля вантажне авто ,плати гроші і вивозь в звалище.
Відповісти
У нас в дворі 3 контейнера 5 будинків п" ятиповерхових і декілька будинків приватного сектору .Це те що ми знаєм.То куди дівати сміття??????????????????????
Відповісти
А коли комунальники научаться пртбирати після себе . Сміття погрузили в машину поро зкидали кругом машини і поїхали хто це має прибирати .
Відповісти
Чого це нема совісті? Спочатку зробили плату за вивіз сміття з кожної людини, потім зроили доплату за нібито габаритне сміття. Гроші брати завжди готові, а навести лад біля смітників - зась.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні