«Інвестор» та ЛНТУ визначили найкращий дизайн квартири у ЖК «Супернова»*

1
3
«Інвестор» та ЛНТУ визначили найкращий дизайн квартири у ЖК «Супернова»*
Обрали переможця конкурсу «Найкращий дизайн інтер’єру Супернова-2017, який оголосила будівельна компанія «Інвестор».

Церемонія нагородження переможців відбулася у стінах головного корпусу Луцького національного технічного університету у четвер, 16 листопада, - пише Перший.


Нагадаємо, що конкурс розпочався у березня. Його оголосила будівельна компанія «Інвестор» для студентів на найкращий дизайн квартири у житловому комплексі «Супернова».

Уже 21 вересня будівельна компанія «Інвестор» спільно з кафедрою дизайну Луцького національного технічного університет відібрала 4 роботи на найкращий дизайн інтер’єру квартир у ЖК «Супернова».

Фіналістами стали: Марія Сорока, Сергій Кондрацький, Наталія Богута і Діана Колесникова.


«Ідея проведення конкурсу не випадкова. Не так давно я був сам студентом і вважаю, що студентство – найбільш прогресивна частина суспільства. Робота, яка перемогла, – фантастична, вона не поступається ні в чому роботам провідних дизайнерів України», – розповідає організатор конкурсу та директор БК «Інвестор» Андрій Разумовський.


Ректор ЛНТУ Петро Савчук радіє з того, що у виші навчаються творчі та обдаровані студенти: «Наших студентів активно будемо долучати до багатьох дизайнерських проектів і завжди готові їх амбційні та креативні ідеї втілювати у життя».


Доцент кафедри дизайну Дмитро Авраменко зазначив: «Мені подобається бути своєрідним «містком», який з’єднує потужну компанію «Інвестор» та не менш потужний студентський актив ЛНТУ.

Особливість цього проекту полягає у дизайні однокімнатної квартири, і студенти, і випускники нашого закладу впорались з роботою бездоганно».


Переможця визначали за принципом «50х50», де половина балів – це голосування на офіційній сторінці Будівельної компанії «Інвестор», інша половина – бали від викладачів кафедри дизайну ЛНТУ та керівництва компанії «Інвестор».

За підсумками голосування переміг студент п’ятого курсу Сергій Кондрацький. Юний дизайнер розповів, якою ціною йому далася перемога: «Для початку я дуже добре обдумав саму концепцію майбутнього проекту, щоб людям він сподобався. Над цим довелося працювати і днями, і ночами».


Переможний проект Сергія Кондрацького:


Зауважимо, що подібні конкурси є надважливими для сучасного студента, адже дають мотивацію на створення нових та унікальних проектів, які неодмінно реалізуються!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приємно, що талановита молодь має гідну відзнаку. Але чомусь на світлинах немає на врученні Марії Сороки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні