У волинянина «видурили» гроші через OLX

5
-4
У волинянина «видурили» гроші через OLX
Двоє волинян з Ратнівщини купили неіснуючі трактори через ОЛХ і "влетіли" на гроші.

27-річного Василя Д. на сайті ОLХ зацікавило оголошення про продаж трактора. Його продавали на Закарпатті за зниженою ціною, - пише Вісник+К.

Продавець телефоном пообіцяв, що сам доставить техніку на Волинь, але за умови, що покупець заплатить завдаток – 5 тисяч гривень.

Коли ця сума була перерахована на вказаний рахунок, шахрай продовжував спілкуватися з "жертвою". Хоча волинянин хотів сам поїхати по трактор на Закарпаття, зловмисник переконав його перерахувати ще 20 тисяч.

Далі зв’язок з «продавцем» урвався, і трактор, звісно, ніхто не привіз.

Аналогічний випадок стався і ще з одним жителем району.

25-річному Сергію Б. неіснуючий дешевий трактор обійшовся у 9 тисяч гривень.
Теги: олх, шахраї
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той сайт це "паперова дурилка",ще якщо можна дт продавця зайти то ще можна купувати,все інше як лотерея..
Відповісти
Дт це як?
Відповісти
Я так купував телевізор після чого мені продавець запропонував скинути ціну на телевізор Якщо я йому перерахую 500 грн завдатку. До того я мав підозру що це розвод Так я продавця попросив відправити Новою Поштою і скинути номер декларації він мені скинув декларацію я йому перерахував гроші. не телевізора не декларації не грошей.декларація була анульована так що всі хто що купляє на OLX домовлятись на Наложку. Нова Пошта возить все може навіть і трактора привезти
Відповісти
Знакомая ситуация((( Описание тут: http://kidalovo-kharkov.biz.ua/moshennik-na-olx-vladimir-380505867297-da-ili-net/ Не он ли это? https://vk.com/id370303834
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні