У Луцьку відбулась лекція директорки фонду Олени Пінчук

1
-4
У Луцьку відбулась лекція директорки фонду Олени Пінчук
У Луцьку відкрили проект «Школа свідомого громадянина» лекцією директорки фонду Олени Пінчук Ольги Руднєвої.

Лекція на тему «Навчитися тому, чому не навчають в університеті» відбулася у залі кінотеатру «Промінь» у вівторок, 14 листопада, - пише ВолиньPost.

І хоча організатори заходу - громадський рух «Свідомі» - попереджали, що на лекцію зможуть потрапити лише 96 людей, перед входом у залу зібрався натовп - на лекцію прийшли близько 200 охочих.

«Ми започаткували проект «Школа свідомого громадянина», аби допомогти молоді реалізуватися, розвиватися різносторонньо і знаходити свій шлях. Відомо, що багато випускників не працює за спеціальністю, саме тому ці лекції допоможуть молоді знайти себе. Дякуємо, що директорка Фонду Олени Пінчук Ольга Руднєва відгукнулася на запрошення», – розповів про школу співзасновник ГР «Свідомі» та телеведучий Тарас Шкітер.

Перед початком лекції телеведуча Галина Падалко розповідала про Ольгу Руднєву та зауважила, що на неї варто рівнятися.

Сама ж Ольга розпочала лекцію із розповіді про себе. Жінка зауважила, що уже 13 років працює у фонді «АнтиСНІД».

«Я починала з бізнесу, потім працювала у Міністерстві охорони здоров’я, і після того я перейшла в приватний фонд. Тоді ще взагалі ніхто не знав, що таке фонди чи благодійність», - розповіла директорка фонду.

На початку своєї лекції Руднєва перепросила, що змушена спілкуватися на російській мові. Відповіді на запитання жінка давала українською, неформально спілкувалася із присутніми теж українською, але лекцію проводила російською, адже сама є уродженкою Донецька.

Опісля Руднєва звернулася до присутніх із запитаннями, зокрема цікавилася ким присутні хотіли стати в майбутньому. Цікаво, що деякі люди ще не знайшли себе у житті і не змогли дати відповіді на запитання. Тож Руднєва заспокоїла присутніх і наголосила на тому, що через десятиліття можливо багато будуть працювати на роботі, яку навіть ще не вигадали.

Також вона розповіла, що нині люди стали жити довше, і більшість епідемій взято під контроль.

«За 26 років кількість людей, які живуть в екстремальній бідності впало з 35 до 9 відсотків», - зазначила жінка.

Цікаво, що публіку захопила її ставлення до навчання в університеті. «В унівєр потрібно йти, щоб навчитися тому, що там не вчать», - додала вона.

«Ви повинні навчитися робити помилки. Саме зараз, коли ваші помилки ще не так дорого коштують. Навчайтеся робити помилки. Є люди, які 25 років підряд постійно роблять одні й ті ж помилки. Помилятися – це нормально. Навчіться аналізувати їх. Погано, якщо ви ці помилки повторюєте», - зауважила Руднєва.

На лекції жінка охоче роздавала поради, які стосуються життя. Так, вона агітувала присутніх «затєвать космические стройки».

«Шукайте тих людей, які полетять з вами на Марс. Будуйте великі плани. І навіть якщо ваш корабель ніколи не полетить, ви все-одно залишитися тим, хто будує космічні кораблі», - давала поради жінка.

«Вас будуть навчатися не збиватися в групи. Але ви знайдіть тих людей, з якими ви можете робити великі справи. Не бійтеся мати людей, з якими вам комфортно. Мрійте про щось велике і не бійтеся отримувати «ні» від життя. Не бійтеся робити помилки. Шукайте своїх людей», - розповіла Ольга.

Також жінка зауважила, що в майбутньому наркотиком вважатимуть «добрі справи». Так, вона розповіла історію зі своєї поїздки до Нью-Йорку.

«Я приїхала і захотіла зробити щось хороше, зокрема піти кормити бомжів у Нью-Йорку. Я зателефонувала в центр такої допомоги і мені сказали, що перетелефонують через два місяці. Я була в шоці, бо ж як це так. Я приїхала кормити бомжів, а в них усе розписано на два місяці. От так цікаво, усі хочуть кормити бомжів у Нью-Йорку», - поділилася досвідом директорка фонду.

«Якщо ви хочете щось робити у житті, то запитайте у себе «для чого». Питання «для чого» набагато важливіше за питання «що». Тому шукайте ваше «для чого», яке буде саме ваше», - підсумувала Руднєва.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-veresnya-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/minimalna-pensiya-z-1-travnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-grudnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/religiyni-svyata/cerkovnij-kalendar-na-lyutij-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-veresnya-2018-roku.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні