У Луцьку на березі Стиру поставлять величезний лежак

5
1
У Луцьку на березі Стиру поставлять величезний лежак
У Луцьку розпочали реалізовувати проект Олександри Гусар «Креативна набережна», у рамках якого встановлюють рекреаційну зону на березі Стиру.

«Креативна набережна» перемогла на конкурсі соціальних проектів туристичного спрямування, який оголосили ще на початку березня. Половину від необхідних 30 тисяч гривень на реалізацію ідеї виділило управління промоції та туризму Луцькради, ще частину коштів – Британська Рада в Україні.

«Процес затягнувся, бо декілька разів змінювалися підрядники. Ми розраховували, що конструкція буде готова до початку вересня, але її зварили лише на початку жовтня», - розповіла Олександра Гусар.

За її словами, на березі Стиру встановлять великий лежак із вільхи. Олександра Гусар зізналася, що ідею підгледіла у бельгійської компанії.

«Там проект коштував 10 тисяч євро. Мені він дуже сподобався, занесла його архітекторам, які й переробили цю ідею. На лежаку можна буде засмагати, пити каву. Словом, комфортно відпочивати», - поділилася автор «Креативної набережної».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
по-швидше б його розтрощили...
Відповісти
Молодець Сашка! Шкода тільки буде, якщо п"яне бидло здасть те все на метал за бутилку(((
Відповісти
Так і буде,потрощать і все
Відповісти
Зате "креативщики" злижуть гроші з якогось там рахунку... Ось для чого все це затівається. Безглузді прожекти з лавками, креативними смітниками, реставраціями вул. Л.Українки тощо...
Відповісти
Бидло все попсує
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні