Луцьке тролейбусне підприємство не пускає звільненого директора на роботу

3
-3
Луцьке тролейбусне підприємство не пускає звільненого директора на роботу
Поновленого директора Луцького підприємства електротранспорту Ігоря Грицюка не пускають на роботу за наказом попереднього в.о. Володимира Пуца.

10 листопада він прийшов на підприємство, аби приступити до виконання обов'язків директора, - повідомляє ВолиньPost.

Раніше посадовець побував у мерії, де повідомили, що згідно з розпорядженням виконувача обов'язків міського голови Григорія Пустовіта, Ігоря Грицюка поновили на посаді директора ЛПЕ з 30 червня 2017 року.

У розпорядженні йдеться, що на виконання рішення Горохівського райсуду від 6 листопада 2017 року, скасовують розпорядження від 29 червня 2017 року про звільнення Грицюка, поновлюють його на посаді директора з 30 червня. Окрім того, йому мають виплатити заробіток.

У відділі кадрів та нагород Луцькради поінформували, що підприємство повідомлене про розпорядження. Державний виконавець склав відповідний акт, а Грицюк вирушив на ЛПЕ.

Однак там охоронець не впустив на територію Ігоря Грицюка, мовляв, була "команда не впускати". Телефоном охоронцю Володимир Пуц додав, що якщо є "якась бумага, то хай хтось принесе".

Проте поновлений директор викликав поліцію, зауваживши, що такі дії неправомірні. Адже його поновили на посаді, а наразі не випускають на робоче місце.

На місці очікують правоохоронців.
Теги: грицюк, лпе
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПУЦА в cізо на 15 діб, окуїв дядя
Відповісти
Працівники лпе не дайте пуцу сфабрикувати справу проти Грицюка .
Відповісти
Тримайся Ігоре, правда на твоєму боці.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні