--> Волинська митниця побудує ще один пункт пропуску на кордоні з Білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинська митниця побудує ще один пункт пропуску на кордоні з Білоруссю

0
-7
Волинська митниця побудує ще один пункт пропуску на кордоні з Білоруссю
Волинська митниця профінансує розробку документації на будівництво ще одного пункту пропуску на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомляють Волинські новини.

Нагадаємо, на Волині підписали документ, який започатковує будівництво пункту пропуску "Доманове".

Нині Волинська митниця ДФС планує укласти договір на розроблення містобудівної документації щодо пункту пропуску "Дольськ" на цій же ділянці державного кордону.

Орієнтовна площа території, яку планується організувати в адміністративних межах Дольської сільської ради Любешівського району – 2,6 га.

Замовником розроблення детального плану території та організатором процедури громадських слухань з цього питання визначено Любешівську районну державну адміністрацію.

Про це йдеться у розпорядженні Любешівської РДА №321 від 31 жовтня 2017 року «Про розроблення детального плану території для будівництва пункту пропуску Дольськ».

Довідково:

міжнародний автомобільний пункт пропуску «Дольськ-Мохро» побудований за тимчасовою схемою у 1993 році і розташований на відстані 4,5 кілометра від лінії державного кордону.

Новий пункт пропуску плануютьзбудувати до 2019 року, на що у проекті Державної цільової правоохороної програми «Облаштування та реконструкція державного кордону» на період до 2020 року пропонують використати 60,7 млн грн.державних капіталовкладень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні