--> «Можна їхати тільки танком», - волиняни про дороги в селах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Можна їхати тільки танком», - волиняни про дороги в селах

0
1
«Можна їхати тільки танком», - волиняни про дороги в селах
Жителі сіл Почапи та Руда, що на Волині, скаржаться на жахливий стан дороги, яка сполучає їхні населенні пункти з трасою до районного центру Любомля.

Про це пише ВолиньPost.

Мешканці сіл Почапівської сільради кажуть, що дорога між населеними пунктами фактично відсутня.

"Три роки тому силами ДП Любомльський Лісгосп була зроблена частина дороги, що проходить через ліс, а це посередині між селами. Відкрита за участю ЗМІ, з червоною стрічкою. Але до цієї, справді непоганої дороги, можна доїхати хіба танком, як зі сторони Почап, так і зі сторони с. Руда", - кажуть селяни.

"Відбулись вибори до ОТГ, всі били себе в груди, що дорога буде. Але...Засипати 100 метрів пекла, щоб зробити дорогу хоч би проїзною, немає кому. І три села Почапівської сільської ради не мають прямого сполучення з районним центром. Дуже "дякую" місцевій владі за бездіяльність всі ці роки. Напрошується питання - як можна об"єднати регіони, коли не можна об"єднати зусилля в одному районі? Чому організувати День села (масове гуляння) охочих вистачає, а відремонтувати дорогу зась? Таке відчуття, що це необхідно тільки одиницям!" - додають вони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні