Більше двох тисяч люстрованих поліцейських поновилися на посадах

3
0
Більше двох тисяч люстрованих поліцейських поновилися на посадах
Понад дві тисячі поліцейських, які не пройшли переатестацію і звільнені з посади, відновилися через суди. Про це пишуть «Українські Новини» з посиланням на дані Національної поліції.

«Станом на 17 жовтня 2017 року на виконання рішень судів на посадах відновлені 2 105 поліцейських, які перед цим звільнені зі служби через службову невідповідність», – повідомили в НПУ.

У відомстві зазначили, що загалом атестацію пройшли 86 219 поліцейських, за її результатами з позначкою «через службову невідповідність» 5 068 поліцейських були понижені в посаді, а 5 436 осіб – звільнені.

Національна поліція України була офіційно створена 7 листопада 2015 року шляхом реформування системи попередніх органів міліції і переатестації працівників цих органів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ті хто ментів звільняли, як виявляється незаконно, нехай відшкодовують їм виплати... А то ж відповідальності з тих комісіонерів - 0.
Відповісти
То для чого було влаштовувати той цирк якщо він незаконний і люстрацію може "педалювати" любий суддя.
Відповісти
То ви так хочете їх звільняти))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні