Жінка в реанімації, кінь загинув - на Рівненщині п’яний водій «влетів» у фуру

2
1
Жінка в реанімації, кінь загинув - на Рівненщині п’яний водій «влетів» у фуру
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася у селі Пітушків Млинівського району учора, п’ятого листопада, до поліції надійшло о пів на шосту вечора.

Поліцейські на місці події встановили, що 39-річний мешканець села Довгошиї, водій автомобіля «Opel Zafira» на іноземній реєстрації, не врахував дорожню обстановку та зіткнувся із гужовою підводою під керуванням 69-річної жительки села Пітушків, яка рухалася у попутному напрямку, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Унаслідок ДТП жінку-погонича із політравмою, травмами голови, забоями плеча та хребта госпіталізували у реанімаційне відділення Млинівської центральної районної лікарні. За її життя борються лікарі. У результаті наїзду загинув кінь.

У салоні легковика окрім водія перебував пасажир, 47-річний місцевий мешканець, ніхто з них не постраждав.

Поліцейські освідчили кермувальника на стан алкогольного сп’яніння, алкотестер показав 1,1 проміле, що у п’ять з половиною разів перевищує допустиму норму.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортний засіб вилучили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби давали по рокові тюрми тим , кого спіймали п`яним, то ситуація б наладилася скоро
Відповісти
Скільки ж це може продовжуватися? В державі немає ні влади, ні правоохоронних органів. Олігархи займаються своїм бізнесом, закони як дишло, хто має гроші для тих немає законів см достали . Треба міняти владу, а на що?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні