Пиво знижує рівень інсульту

1
3
Пиво знижує рівень інсульту
Келих пива в день може знизити ризик виникнення інсульту або розвитку серцево-судинних захворювань, з'ясували вчені з Університету штату Пенсильванія.

Про відкриття вони розповіли на зустрічі в Американській асоціації серця, пише Експрес із посиланням на Кореспондент.

У дослідженні взяли участь 80 тисяч людей.

З'ясувалося, що природне зменшення в організмі кількості ліпопротеїнів високої щільності (ЛПВЩ, "хорошого" холестерину), що захищають судини від утворення тромбів, можна уповільнити прийомом помірних доз алкоголю.

За результатами дослідження, одна-дві порції алкоголю в день для чоловіків або одна - для жінок була пов'язана з більш повільним зниженням ЛПВЩ, ніж при повній відмові від алкоголю або зловживанні ним.

Учасники дослідження пили як пиво, так і міцні спиртні напої. Але найбільш виражений ефект був саме від пива. Більш як 3,4 л на тиждень дослідники вживати не радять.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пиво, а не та м.ча з хімією, що продають в нас і гроблять людей.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні