«Партія не несе відповідальності», - Микола Федік про затримання екс-депутата від «Свободи»

14
0
«Партія не несе відповідальності», - Микола Федік про затримання екс-депутата від «Свободи»
Керівник фракції «Свобода» у Луцькраді Микола Федік прокоментував затримання Святослава Боруцького.

Як відомо у п’ятницю, з листопада, поліція затримала колишнього депутата Луцької міської та Волинської обласної рад від «Свободи» Святослава Боруцького на хабарі у тисячу доларів. Свого часу він очолював луцьку міську організацію партії.

У коментарі «Волинь24» керівник фракції «Свободи» у Луцькраді Микола Федік зауважив, що на сьогодні партійна організація «не несе відповідальності за персональні дії Святослава Боруцького».

«Я навіть не знаю, чи він сам себе нині пов’язує з партією «Свобода». Боруцький півтора року не бере участі у партійному житті: у зборах, засіданнях, тощо. Чим сьогодні займається Святослав Боруцький, мені абсолютно невідомо», - наголосив Федік.

Нагадаємо, за дві тисячі доларів США «винагороди» він пообіцяв допомогти вирішити питання щодо розміщення на території міста малих архітектурних форм для торгівлі продуктами харчування. Наразі відкрито кримінальне провадження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В тій Свободі всі педики...
Відповісти
це не партія-це збіговиско шахраїв і жулья
Відповісти
Федик просто негідник. Забув уже як із славка руки кормився а зараз вже не знає хто такий Боруцький? Соромно за такого націоналіста
Відповісти
тягнибакси-раби палиці.
Відповісти
Славко не поганий, але спився, і тут партія ні дочого
Відповісти
А цей дідо не з палати номер. 6 ???
Відповісти
Знає федік, все знає. Кинув боруцького, він послав гроші брати. А на цього доходягу все і скинули.
Відповісти
Федік би оформив це як цивільно-правову угоду з надання юридичних послуг
Відповісти
А де Федік заробляє мільйони?
Відповісти
В Кіаерцях є таких двоє також, Пушкін і Корол
ь)))))) доречі це прізвища, запухи, ледарі і просто капєц люди
Відповісти
Де мій коментар? Працююєте разом з Вітівим?
Відповісти
от брехуни, бо я Боруцького в Києві бачив на марші УПА.
Відповісти
От брехло!! Забув як Славіка споював, щоб його місце зайняти!?? Корону з голови зніми, бо не знаєш, що тебе чекає, мільйонер! Чи думаєш, ще довго будеш для Вітіва гроші відмивати??
Відповісти
Вітів і Пирожик не в міськраді... Там засідає їхня шістка мульйонер-федік)) Хіба що, Вітіву не вистачає власних лісопилень у франківській області, мабуть, піддони почали погано продаватись... хоча чому дивуватись, з Вовка керівник деревопереробного підприємства, як і керівник КХП)) На КХП по морді від працівників отримував, і від гуцулів отримує)) А Славіка шкода, лох, якого все життя Толік використовував... той собі земельні ділянки на Світязі від ригів отримує за згортання молочного бунту, а Славіку кава безкоштовна і можливість на запорожці покататись))) ось і зараз - з партії "давно виключений", це все "зрада!", "політичне замовлення" і т.д. і т.п. Славко, здавай всі схеми!!! Ти партію на Волині породив ти її і убий!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні