Волинський лісівник відсвяткував 100 років

1
1
Волинський лісівник відсвяткував 100 років
Волинянин Адам Богайчук, який працює лісівником, відсвяткував 100 день народження.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

«Може, то ще й тому, бо в лісі все життя прожив», – по-філософськи розмірковує ювіляр.

Привітали чоловіка достойно: з квітами та подарунками прийшли колеги: голова профспілки ДП «Городоцьке ЛГ» Олена Некришевич та лісничий Лишнівського лісництва Віктор Філюк.

Вітали поважного односельчанина голова Прилісненської сільської ради ОТГ Ігор Терещенко та соціальний працівник Леся Дубровська, в.о. старости с. Лишнівка Тетяна Ковердюк.

Адам Омелянович нагороджений орденами та медалями, зокрема орденом «За мужність» (1999 р), «Підполковник у відставці» (2010 р), «Отечественной войны ІІ ступени» (1985 р.) та багатьма іншими відзнаками.

Він добре пам’ятає фронтові дороги: Курськ, Москва. Потім навчання у Вологді. Разом із односельчанином Кирилом Ковердюком потрапив на Ленінградський фронт у піхоту. Під час одного з боїв був поранений у груди та лікувався у Ленінградському госпіталі. Там і зустрів Перемогу. Тепер, каже, мріє, що доживе й до перемоги у цій війні.

Коли молодий солдат-герой повернувся додому, став працювати. У Лишнівському лісництві на той час Городоцького спецлісгоспзагу минуло 24 роки його життя. Звідти пішов на заслужений відпочинок. Разом із дружиною виховали дев’ятеро дітей: п’ятеро дочок та чотири сини. Чоловік також збудував дім, посадив далеко не одне дерево.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Бог дає здоров'я.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні