На Рівненщині - братовбивство

0
4
На Рівненщині - братовбивство
На Рівненщині трагічно завершився конфлікт між рідними братами.

Як повідомили власкору IA ZIK у відділі комунікації поліції Рівненщини, троє рідних братів учора ввечері повернулися в будинок, де проживали, напідпитку. Доки один із них відпочивав у себе в кімнаті, між двома іншими – 38-річним та 44-річним виникла сварка. Під час конфлікту старший почав душити молодшого, після чого 38-річний схопив кухонний ніж і вдарив ним свого старшого брата.

Потерпілий зумів вийти на вулицю і покликати на допомогу. Лікарі швидкої медичної допомоги доставили чоловіка до лікарні. Там медики встановили у потерпілого діагноз: ножове проникаюче поранення черевної порожнини, внутрішня кровотеча. Попри вжиті реанімаційні заходи, від отриманих травм чоловік помер.

Слідчі Костопільського відділу поліції за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні