НАЗК склало протокол на голову НАБУ; ті, в свою чергу, викликали голову НАЗК на допит

1
3
НАЗК склало протокол на голову НАБУ; ті, в свою чергу, викликали голову НАЗК на допит
Національне агентство з питань запобігання корупції склало щодо голови НАБУ Артема Ситника протокол про корупцію через конфлікт інтересів та ненадання інформації на вимогу НАЗК.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Сергій Іванов, - пише УНІАН.

"Правопорушення, на думку НАЗК, полягає в тому, що Ситник видав доручення на представлення його інтересів керівнику юридичного управління НАБУ Ярчаку, який здійснював представництво його інтересів як фізичної особи в суді, задіявши державний ресурс у приватних цілях. Також Ситник відмовився надати НАЗК відповідну інформацію та документи для перевірки, що є порушенням вимог антикорупційного законодавства", - йдеться в його повідомленні.

Також Іванов розповів, що сьогодні, коли Ситник довідався про складений щодо нього протокол, НАБУ раптом викликало главу НАЗК Корчак на допит повісткою. Крім того, журналіст опублікував фото сторінок протоколу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже почалися розбірки хто ""крутіше"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні