Які продукти корисні чоловікам

2
-3
Які продукти корисні чоловікам
Листові зелені овочі, такі як шпинат і броколі, є чудовим джерелом фолієвої кислоти, пише ТСН.

Дослідження показали, що у чоловіків, які мають в раціоні ці овочі, зменшується ризик щодо високого артеріального тиску.

Необхідний для сильної статі вітамін С. Двісті міліграмів на день підтримають не лише імунітет, а й безпосередньо сексуальне чоловіче здоров’я. Це насамперед стосується чоловіків, старших сорока років.

До речі, вітамін С – не лише цитрусові. Він міститься у шипшині, болгарському перці, чорній смородині.

Наступний корисний інгредієнт обіду для чоловіків – це авокадо. А все завдяки корисним жирам, що містить авокадо. Ці жири підтримують зір і полегшують симптоми артриту.

І нарешті у чоловіків, які регулярно вживають бобові, ризик серцевого нападу майже вдвічі менший ніж у тих, хто бобовими нехтує. До того ж, наприклад, квасолеве рагу, допомагає організму знизити рівень холестерину в крові. Експерти рекомендують час від часу замінювати курячий суп на квасолевий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З таким харчуванням молода дружина вижене з дому. Чоловікам для ерекції (камяної) треба вживати білок, шоколад, горіхи, масло, ікру (не кабачкову!!!). Не зайві 50 г марочного віскі чи коньяку. Стояк буде... Жінка на двері буде кидатись...
Відповісти
Гамайте хлопці травичку-будете козликами ме-ме
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні