На Волині зловили викрадача акумуляторів

0
1
На Волині зловили викрадача акумуляторів
У селі Скулин Ковельського району зловили молодика, який викрав акумулятор з трактора.

До працівників поліції у вівторок, 31 жовтня звернувся житель Ковельського району з повідомленням про те, що його обікрали, - повідомляє прес-служба поліції Волині.

Чоловік розповів, що невідома особа викрала акумулятор з трактора, який знаходився на його подвір’ї.

Молодик викрав з двору 48-річного місцевого мешканця акумулятор від трактора. Сума завданого збитку становить 2 тисячі гривень.

Співробітники кримінальної поліції встановили, що крадіжку скоїв 26-річний, односельчанин потерпілого, котрий вже притягувався до відповідальності за подібний злочин. Викрадений акумулятор поліцейські вилучили та згодом повернуть власнику.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження. Чоловіку "світить" від трьох до шести років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні