На Волині «швидка» не доїхала до хворого через аварійну дорогу

4
2
На Волині «швидка» не доїхала до хворого через аварійну дорогу
Через жахливий стан дороги у селі Піддубці, що у Луцькому районі, бригада "швидкої" не змогла доїхати до місця виклику.

Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".

«Швидка до нас не доїжджає. Наша сусідка була хвора, ми її в ношах з простирадла мусили виносити до швидкої», - бідкається місцева жителька.

Селяни стверджують, що у дощову погоду дороги перетворюються на непрохідне болото. А у суху - нагадують полігон після артобстрілів. Не доїжджають вже і бригади "швидкої" з рятувальниками. Перевізники відмовляються курсувати до Піддубців, аби не ламати автобуси. Як наслідок – селяни пішки долають близько п’яти кілометрів, аби дістатися до Луцька на роботу.

За словами місцевих, ця проблема існує вже багато років. Вони неодноразово звертались до сільського голови з проханням заасфальтувати вулицю Новокотівську. У 2012 році навіть виготовили проектно-кошторисну документацію. Але сільський голова висунув зустрічну вимогу - прибрати гілля та пронумерувати будинки. Селяни вимоги виконали. Проте, ремонту дороги не дочекалися.

Поки що селяни просять навіть не асфальт, а хоча б декілька вантажівок зі щебнем, аби закидати особливо глибокі калюжі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех,не там гройсмана возили..
Відповісти
Зато 29 серпня почали будувати нову церкву, за свої ж гроші. А якби заміст ьцеркви збудували б дорогу, то швидка змогла б приїхати. А так, у них немає дороги, швидка допомога не приїде, зате прибіжать два попи аби відспівати.
Відповісти
Саме цікаво те, що вулицю, на якій тільки почали будуватись будинки і де ще ніхто не живе, зробили, а цю вулицю, Новокотівську, по якій їздить маршрутка, шкільний автобус і багато автомобілів, так як дорога іде в наступні села, не ремонтують!!!!!! Коли сухо, то страшна пелюка, а як піде дощ - то вийти на вулицю нереально((((
Нещодавно дорогу порівняв грейдер, чи як там його називають, але як виявилось її порівняли для того, щоб величезним машинам було добре возити буряки!!!
Відповісти
А зимою в заметіль не прочищають цю дорогу (не можу сказати про інші вулиці села). Жителі цієї вулиці скидаються грошима щоб найняти трактор аби розчистити дорогу самотужки, щоб відновити рух і транспорту і людей, таке враження, що ця вулиця завенила чимось...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні