Українці вимагають видавати водійські посвідчення лише з 25 років

3
-4
Українці вимагають видавати водійські посвідчення лише з 25 років
Видавати водійські посвідчення в Україні з 25 років просять президента Порошенка. Відповідна петиція з'явилася на сайті глави держави, - пише Газета.УА.

Автор звернення Олександр Кушнаренко починає звернення зі згадки про трагічне ДТП, яке сталося у центрі Харкова. На його думку, водії, які отримують права у 18 років, не усвідомлюють рівень відповідальності. Часто перевищують швидкість або сідають за кермо напідпитку. Це причина більшості аварій в Україні.

"Для захисту життя і здоров'я людей, прошу вас, пане президенте, ініціювати внесення змін до умов отримання права на керування транспортним засобом – а саме, змінити віковий ценз з 18 на 25 років. На думку більшості людей, після 25 років людина стає більш виваженою, відповідає за свої рішення", – пише Олександр Кушнаренко у петиції.

Збір підписів під петицією почали 26 жовтня. Зараз її підтримали лише 33 особи.

Щоб президент України розглянув петицію, потрібно 25 тис. голосів. Їх потрібно зібрати за 3 місяці після оприлюднення тексту звернення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідея то непогана,але нездійснена,почнуть розповідати про права громадян ,ітд..
Відповісти
Непогана ідея, це точно. Але бидло-мігас і в свої роки що наробив!!!
Відповісти
У людей,в яких "вітер"в голові не змінить вікова категорія.не згідний з цим законом.багато людей отримавши права у 18 років знаходять собі роботу,займаються справами в яких їм необхідне авто,їздити у різні міста ...особисто я отримав права у 18.вже у 19 я їздив на власному авто,на яке заробив сам без допомоги батьків і починав свої справи у різних містах.якби в мене не було можливості їздити на авто,то б я не зумів все встигнути,якби їздив на автобусі.а різних відморозків і п,яних їздить у різних вікових категоріях.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні