«Три години кричала криком під парканом»: дружину загиблого на будівництві волинянина не пускали до чоловіка

2
16
«Три години кричала криком під парканом»: дружину загиблого на будівництві волинянина не пускали до чоловіка
У селищі Ратне, що на Волині, дружину загиблого на будівництві робітника три години не пускали до тіла чоловіка.

Про це повідомляє "Ратнівщина".

Нагадаємо, у четвер, 26 жовтня у Ратному на будівництві впала стріла крана - один робітник загинув.

Про смерть Віктора Кузьмича його дружині повідомили не з будівництва, а робітники, які неподалік споруджують приватний будинок і знали загиблого.

Та коли вона приїхала туди, до неї ніхто з керівництва не вийшов (будівельний майданчик обгороджений дощаним парканом). Жінка три години криком кричала і билася в істериці перед закритими ворітьми, поки поліція проводила слідчі дії. Лише десь близько 15-ї години дружину і рідних загиблого, які на той час приїхали з Бродів, пустили на територію для упізнання.

Потому правоохоронці залишили родичів самих і пішли зі свідками у вагончик, де продовжували писати протоколи. Це тривало ще з півгодини. Тоді викликали якогось буса, щоб відвезти тіло загиблого в морг. Бо весь час тіло знаходилося на місці трагедії, хоч з її часу минуло більше трьох годин.

Раніше повідомлялось, що трагедія сталась в останній робочий день 40-річного чоловіка. Він планував звільнятись та їхати на заробітки за кордон. У ратнівчанина залишилось троє дітей, найстарша дитина ходить у шостий клас.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті крани в приватних руках,ніхто іііх не перевіряє,вони працюють в "рознос",тому трапилася така трагедія!А все тому що діє "мораторій" на перевіркі бізнесу!Посадити кілька таких горе-бізнесменів за нехтування правилами безпеки!!
Відповісти
Отак працюють в нас всі системи, які людей мають нізащо.
Ви там собі кричіть....а ми дальше опис робити будемо.
Що люди....головне папери.
Скотство повне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні