Як волинські патрульні ловлять водіїв-наркоманів

1
1
Як волинські патрульні ловлять водіїв-наркоманів
При виявленні ознак наркотичного сп'яніння у водія, патрульні змушені відправити його на здачу тестів до спеціалізованого медичного закладу.

Про це говорили у п'ятницю, 27 жовтня, під час прямого ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд Live" на телеканалі "Нова Волинь", пише "Конкурент".

"В нашому випадку, водія направляють до Волинського обласного наркологічного диспансеру на вулиці Карбишева, де лікар визначає, яким чином проводити тестування. Результати нам надають в період від кількох днів до одного тижня. Залежно від якості проби, позитивна вона чи негативна, приймається рішення про складання протоколу про адміністративне правопорушення, яке передається до суду. І вже представники феміди вирішують, чи потрібно притягувати до відповідальності такого водія. О", – розповів старший інспектор патрульної поліції у Луцьку Павло Радивонік.

Своєю чергою, гості передачі режисер Сергій Шараєвський та начальник управління ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась таку систему розкритикували, зазначивши, що це яскравий приклад, коли законодавство робить поліцейських заручниками ситуації та не дозволяє ефективно виконувати свої обов'язки.

Момент про виявлення водіїв в стані наркотичного сп'яніння дивіться з 43 хвилини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проблема у законодавстві а патрульні заручники ситуації. Вражає саме те що коли людина п'яна від тієї чи іншої речовини сідає за кермо , а після зупинки поліцією починає ще псувати нерви патрульним бо вони бач щось на його думку неправомірно з порушеннями роблять свою роботу, а пізніше у суді через недосконалість законодавства скасовують протокола який склав патрульний. Хоча в цей навіть час складання і відсторонення водія , патрульний вже не одній людині зберіг здоров'я і життя , а судя скасувавши протокола знову наражає на небезпеку громадян. Тому потрібно задуматися нашим законотворчим органам , що варто при таких правопорушеннях надати більше повноважень правоохоронним органам і напевне слово людини яка несе службу і має більшу відповідальність перед законом за свої слова має мати більшу вагу чим слово потенційного вбивці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні