На Волині невідомий ходить дільницями і роздає вказівки комісіям у грубій формі, - ОПОРА

1
11
На Волині невідомий ходить дільницями і роздає вказівки комісіям у грубій формі, - ОПОРА
У Цуманській громаді на Ківерцівщині викликали поліцію через невідомого, який роздавав вказівки комісіям у грубій формі.

Як розповіла у коментарі Волинь24 координаторка громадського спостереження ОПОРА Катерина Шарпата, до них звернулися працівники комісій і поскаржилися на невідомого чоловіка, який від ранку ходить дільницями.

«У Цуманській громаді по дільницях ходить невідома людина і роздає вказівки дільничим виборчим комісіям. Причому в дуже грубій формі. До нас звернулися представники дільничих виборчих комісій. Ми їм порадили звернутися у поліцію. Інцидент ще не вичерпано, поліція саме зараз на місці розбирається, що це за люди. Це і не виборці, і не кандидати, і не довірені особи – тобто ніяк не зареєстровані», - зазначає Катерина Шарпата.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Соромно що в нашому суспільстві голосують за пляшку а то й навіть за стакан горілки. А на виборчій дільниці сидить уся рідня, яка агітує за кого голусувати. Хоче зірвати "куш". Жаліються на владу, а самі нічого хорошого не роблять для того щоб змінити її. Люди почніть з себе!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні