У Луцьку колишній «зек» хотів пронести наркотики в СІЗО

0
2
У Луцьку колишній «зек» хотів пронести наркотики в СІЗО
Лучанин намагався пронести амфетамін у СІЗО.

Про це «Волинським новинам» стало відомо під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду 20 жовтня.

Як з’ясувалося у суді, 27 березня 2017 року раніше судимий лучанин біля гімназії №4 знайшов полімерний пакет з психотропною речовиною та поклав його у власний гаманець. Наступного дня він приніс пакетик з наркотичною речовиною до Луцького СІЗО. Під час огляду в кімнаті очікування працівники поліції виявили у гаманці чоловіка пакет з порошкоподібною речовиною рожевого кольору, яка містить у своєму складі психотропну речовину – амфетамін, масою 0,2627 г. Наркотичний засіб вилучили.

Обвинувачений розповів, що пакетик знайшов і поклав його у гаманець, щоб спробувати порошок вдома. Вдома забув про пакет у гаманці та наступного дня приніс його до Луцького слідчого ізолятора. Як наголосив чоловік, знайдену речовину взяв для себе, не маючи на меті її збувати.

Суд визнав лучанина винним та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки та 6 місяців. Раніше він був судимий за аналогічні злочини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні