Шаурма, кукурудза, бургери: чим підкріпитись на ходу у Луцьку

26
2
Шаурма, кукурудза, бургери: чим підкріпитись на ходу у Луцьку
Кожен лучанин у стрімкому темпі життя неодноразово стикався зі складним вибором: бігти у справах чи поїсти? Однак це не проблема, коли у дорозі на роботу/навчання можна втамувати голод, схопивши смачний пиріжок чи посмакувавши шаурмою.

ШАУРМА

Заклад вуличного харчування «Дамаск» біля ТРЦ «ПортСіті» пропонує широкий вибір шаурми та хот-догів. Шаурму тут готують на очах у покупця, інгрідієнти у страву додають щиро, у великій кількості.


Шаурма стандартна тут вартує 40 грн. У її склад входить лаваш, капуста, м’ясо, фірсовий соус, огірок, корейська морква. Ціна варіюється залежно від кількості додаткових інгрідієнтів відповідно до бажання покупця.

Окрім шаурми, тут можна скуштувати смачну страву східної кухні - люля-кебаб (м’ясо телятини).

Вегетеріанці також можуть задовольнити свої смакові потреби саме тут: в асортименті страв шаурма вегетеріанська за 20 грн. У її складі є гриби.

До слова, заклади «Дамаск» радують клієнтів смачнющою шаурмою на Північному ринку, на Варшавському ринку та на Винниченка 30А, основною аудиторією останнього є студенти корпусу H та G Східноєвропейського національного університету.

КУКУРУДЗА

Кукурудза стала інструментом заощадження грошей та чудовою ідеєю для високорентабельного бізнесу. Свіжу гарячу кукурудзу можна скуштувати у компактному магазині поряд із ТРЦ «ПортСіті». Найменша порція – 175 мл – тут вартує 13 грн, а найбільша – 500 мл – всього 36 грн. У ватрість соленої кукурудзи входять: гранатовий соус, соєвий соус, часник, сіль, кетчуп, майонез, соус чилі. У залежності від бажання «кукуродзоманів» до страви додають сир, що коштує 3 грн.


Окрім стандартного еспресо, американо та чаю, можна втамувати спрагу тархуном, лимонадом та сокомедом. А поціновувачам солодкої кукурудзи не треба їхати на море, щоб відчувати присмак солодкого плоду, адже варто лише тут зробити замовлення – і ви отримаєте порцію із шоколадним, полуничним, абрикосовим, чорничним чи карамельним соусом.


Якщо ви приїхали до Луцька та не маєте змоги та часу завітати до закладів харчування, то тут вам побалувати смакові рецептори допоможуть заклади харчування на автостанції №1. Невибагливі ціни та привітаний персонал приваблює багатьох покупців. Хот-дог на грилі вартує тут 20 грн, хот-дог в лаваші з куркою та свининою – 30 грн, «французький» хот-дог – 18 грн, гамбургер – 20 грн.
Біля цього закладу зазвичай маса людей, що шикуються в черзі за «ковбаскою, обгорнутою скибочками хліба».

ХОТ-ДОГИ І БУРГЕРИ


Кафе на колесах «Смачна хвилинка» пропонує на хвилинку зупинитись та спробувати страви вуличного харчування, які є аналогом MCDonalds, але із таким собі «луцьким» колоритом: XXXL хот-доги (25 грн), гамбургери( 20 грн), чізбургери (25 грн), шніцельбургери (39 грн), нагетси, круасани та мафіни.


Із напоїв клієнтам пропонують еспресо, американо, американо з молоком, капучино, лате, чай за демократичними цінами.

Підготувала Єлизавета НАХАМЕЦЬ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Швидко і вкусно перекусити можна лише в ''сім23'' біля драмтеатру.Ви молодці а саме молодець одна продавчиня Мар'яна.
Відповісти
Добре погризла тобі кукурудзу?
Відповісти
ви це добре віртуально робите,а в реальності ні маряша бабич
Відповісти
який ти догадливий льончику
Відповісти
А ти і віртуально не вмієш як слід
Відповісти
да да кафе театральне це притон безпритульних,туда страшно заходити щоб не підципити якусь хворобу.І продавці якісь нервові стоять.Шкода що таке кафе в центрі міста
Відповісти
перед тим як писати нову ахінею витри руки від слизу свого ато вимажеш комп'ютер свого начальника.пора вам у ліпіни або на окружну
Відповісти
Грамотно писати навчись, імпотент- неудачнік
Відповісти
сожитель бабич імпотент неудачник забув дописати, вона днем стоїть на касі всім моргає-зазиває,а вночі на трасі далекобійників обслуговує бо вся чухається,шкода її.
анафем їм
Відповісти
я тебе люблю мій солоденький,ми вчора добре час провели разом !!!!!!!!!!!хочу тебе ще побачити.да в машки князь не дуже ото вона і біситься
Відповісти
Мар'яна ти молодець! Такої красивої, розумної дівчини-продавчині я ще не бачив.Ти як ангелок серед пасмурної погоди міста!!!Твоя усмішка божествена.ТИ ОКРАСА ЦЕНТРА МІСТА..............................................................................................
Відповісти
ДА,бідненька ти МАРІЯ БАБИЧ як казали продавці кафе театрального в твого князя точніше вже євнуха,хозайства немає якась спічка тирчить і все ШКОДА тебе.
Відповісти
Тебе бачу серце калатає від емоцій,ти ангел на землі,твої губки медом помазані,оченята як дві зіронькі.Ти найкраща,кращих не буває.Все тобі доброго бажаю.
Відповісти
Оля на котракті в Юріївної,якщо ви лохушкі далі грайте в театрі єврейкі В..її в турції вже камні чекають.шкода її......ще не стара
Відповісти
Знай на прощання одне-дитина тебе взує на все життя!ти проклята но не дитина !
Відповісти
ти молодець вероніка і діму так розкрутити,залетіти від італійца а він бідний діма тебе вдома тримає.ти супер взувай лохов
Відповісти
ну ти молодець якушевич круто взула двох лохов.піти на еко штучне запліднення і головне родиш похожого і на мужа і на сожителя.the best качай бабкі далі
Відповісти
Продавчиня 2017 катерина з винниченка .всі остальні недотягують до її рівня
Відповісти
що знову вас одна жіночка профутболила, вчора я вас попереджував.якщо ви мазохістки то ваше право, але так не ведіться як школярки перед нею
Відповісти
дівчата побажайте щасливового відпочинку вашій олі, вона сьогодні їде до турції на відпочинок від вас.можете її провести.остання попитка завагітнити вже від турка,єгиптяні слабенькі як і українци.
Відповісти
кохання лише тобі подарую,вибач за недовіру
Відповісти
я тебе люблю сонечко
Відповісти
оля чпок лесбіянка а її славко драчун
Відповісти
marjsha2017@ukr.net-удалена
акторці мар'яні-оскар за незнайку
веро ти режисер слабенький
шоу закінчено
ps.загалом цікаво її(маряшу) в темну розіграли чи була в зговорі з якушевич
Відповісти
краще вас працівниць немає-ви чесні красиві і порядні,а не сім23, в особі маряши яку підговорили веро і оля проти мене.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні