У Луцьку не запускають опалення, бо не вистачає працівників

2
-4
У Луцьку не запускають опалення, бо не вистачає працівників
ДКП "Луцьктепло" не увімкнули опалення по всьому місту через недостатню кількість ремонтників.

160 будинків у Луцьку без тепла оскільки ЖЕКи, МЖК та ОСББ не готові до пуску теплоносія, через недостатню кількість працівників, - повідомляє прес-служба "Луцьктепла".

Ще 22 будинки без опалення через ремонт на теплотрасах.

Зокрема, через пориви: на проспекті Відродження досі мерзнуть мешканці семи будинків, на Декабристів – десять, на Заводській – два та на Загородній – три.

За учорашній день комунальникам вдалося підключити лише 115 будинків. На вечір четверга, 25 жовтня, без опалення залишалися 182 будівлі.

Усі ремонтні роботи, що від них залежать, працівники ДКП «Луцьктепло» обіцяють завершити до вихідних.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото докерувались мальчишки в коротких штанишках(Поліщук,Недопад і в ще коротших Пустопльот)Це вам не по дворах ходити цілим кагалом і піаритись на своєму кишеньковому телебаченні.А якже ви "укроповці шпиняли за це покійного Романюка,хоч опалювальний сезон,як правило починався вчасно.В пісочниці вам бавитись а не містом упроавляти.Всіх у всьому звинувачуєте крім себе.Факти річ вперта.
Відповісти
Згідна сто відсотків з Вами, ми ще довго будемо згадувати покійного Миколу Романюка, він був господарем в місті, а це просто так собі протирайли штанів, говорити вміють багато, а працювати нема кому.Гнати в шию разом з Малютіною.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні