Без поновлення та грошей: екс-очільник «Укртранснафти» програв апеляцію у суді

0
3
Без поновлення та грошей: екс-очільник «Укртранснафти» програв апеляцію у суді
Апеляційний суд скасував рішення поновити екс-очільника "Укртранснафти" Олександра Лазорка на посаді та виплатити йому гроші за час вимушеного прогулу.

Про це йдеться у рішенні Апеляційного суду Волинської області, - пише ВолиньPost.

Так, публічне акціонерне товариство «Укртрнаснафта» подало апеляційну скаргу на рішення Луцького міськрайонного суду від 11 серпня 2017 року. У ньому суд визнав незаконним та скасував наказ про особовий склад, а також зобов’язував поновити на посаді голови правління та виплатити середній заробіток за час вимушеного прогулу Лазорку. Плата за прогул з 11 серпня 2015 року по 11 серпня 2016 року становила 695 177,68 грн.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Голова Волиньради Ігор Палиця в Лондоні пробігся з втікачем Лазорком

Відтак, Апеляційний суд скаргу «Укртранснафти» задовольнив частково, тобто постановив скасувати рішення Луцького міськрайонного суду від 11 серпня 2017 року і ухвалити нове рішення. Згідно із ним, суд відмовляє у позові Лазорка до публічного акціонерного товариства «Укртранснафта» про визнання незаконним та скасування наказу, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО СПРАВУ ОЛЕКСАНДРА ЛАЗОРКА

Рішення набрало законної сили у момент проголошення. Проте Лазорко може оскаржити його у касаційному суді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні