22% молодих волинян хоче виїхати за кордон, - опитування

5
-2
22% молодих волинян хоче виїхати за кордон, - опитування
На Волині 22% молоді хоче виїхати за кордон.

Такими є результати соціологічного досліджування «Молодь Волині – 2017», яке провів молодіжний центр Волині спільно з Державним інститутом сімейної та політичної політики, - пише "Волинська правда".

Про його результати розповіли у вівторок, 24 жовтня, під час засідання комісії Волиньради.

22% молоді хоче виїхати із Волині за кордон. На питання, чому вони хочуть залишити країну, більшість (67%) зазначили, що шукають кращу роботу і нові можливості, 31% із них зазначили, що готові повернутися. Окрім того, 51% із кількості опитаних хоче виїхати з свого населеного пункту.

За словами очільника Молодіжного центру Волині Захара Ткачука, респондентами опитування були понад 420 людей віком від 14 до 35 років з різних куточків Волині.

Щодо ставлення до України, то 91,7% опитаних вважають її своєю Батьківщиною.

Серед проблем, які найчастіше відзначали опитані, 59,4% – безробіття, 51,1% – алкоголізм, а також низькі ставки, наркоманія тощо.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яещо держава "положила болт" на народ то чогось іншого не варто очікувати..
Відповісти
казка про Буратіно... в своїй країні ліняться та вимагають подачку, зате забугром пашуть по 16ть годин на низькооплачуваних роботах.
Відповісти
12 злотих година роботи в поліщі. Це мінімальна зарплата в Польщі. Тепер помнож на 16 годин так як ти кажеш , і порахуй. Думай.
Відповісти
а вартість нормального проживання?...десять чоловік в однокімнатній квартирі та харчування на салі.
Відповісти
Повір мені. Живу нормально, харчуюсь не хуже тебе, і виглядую тоже добре. Почуваю себе на чужині краще як в дома. І мені прикро за це, аж сльози часом на очах!!!!!!! Але така правда!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні