--> Турецький лікар готовий оперувати онкохвору Настю Абрамчук | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Турецький лікар готовий оперувати онкохвору Настю Абрамчук

0
0
Турецький лікар готовий оперувати онкохвору Настю Абрамчук
Турецький професор-нейрохірург з клініки «MEDICALPARK» готовий оперувати Настусю Абрамчук, в якої пухлина мозку.

Про це написали у групі «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Фейсбуці.

Нагадаємо, у понеділок, 23 жовтня Настусю повезли на обстеження до Києва. Першокласний турецький нейрохірург Сердар Баки Албайрак зустрівся з батьками Насті в медичному центрі «Into Sana».

Лікар уважно оглянув Настю, вивчив історію хвороби дитини, МРТ та аналізи. Він впевнено заявив, що береться оперувати дівчинку.

"Професор попередив про сьогоденну специфіку розміщення пухлини у головному мозку і про дуже серйозні ризики при операції та ускладнення, які можуть виникнути після операції. Але без операції Настя обійтися вже не зможе – пухлина тисне", - йдеться у дописі.

"Лікар вражений Настусиним позитивом та нормальним фізичним станом – дитина залюбки спілкується, читає вірші і сміється, самостійно їсть, говорить, самостійно випорожнюється... Це просто фантастичні зміни всього за 4 місяці! Але лікар наголошує, що якщо пухлину не видалити - стан може погіршитися в будь-який день...", - повідомили у соцмережі.

Нагадаємо, раніше у Туреччині лікарі відмовились оперувати онкохвору Настю Абрамчук через те, що операція наразі надто ризикована. «MEDICALPARK» єдина клініка на сьогдні, яка запрошує Настю на операцію.

Після проведення для Насті трактографії головного мозку, професор прийме остаточне рішення і клініка виставить попередній рахунок за операцію.

Наразі Настя починає чергову хіміотерапію та готується до трактографії.

Охочі допомогти Настусі у її боротьбі за життя, можуть перерахувати кошти за реквізитами: картка ПриватБанку 4149 4996 4811 1977 (батько Сергій Абрамчук).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні